Συχνές Ερωτήσεις
Αρχική Συχνές Ερωτήσεις

 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;

Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξαρτήτως μεγέθους της παραγγελίας σας. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, είναι η Γενική Ταχυδρομική. Τα έξοδα αποστολής προϊόντων στην Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ;

Τα σχέδια μας έχουν κανονικές φόρμες, οπότε η επιλογή του σωστού μεγέθους δε θα είναι δύσκολη. Ωστόσο για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να συμβουλευτείτε και το πινακάκι βρες το νούμερό σου που υπάρχει σε κάθε σχέδιο.

 

 ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Για παραγγελίες εντός Αττικής και εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα τα προϊόντα οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Αττικής οι παραγγελίες παραδίδονται από 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες ανεξαρτήτως περιοχής.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΤΕ;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την παράδοση/παραλαβή της. Για την ακύρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail ή στο τηλέφωνο που θα βρείτε ως τρόπους επικοινωνίας στο site μας.

Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης αλλά το προϊόν θα πρέπει να είναι στην ίδια άριστη κατάσταση που σας το παραδώσαμε, εντός της συσκευασίας του και συνοδευόμενο από όλα τα παραστικά που λάβατε.

Εφόσον ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα την κάνουμε εντός 7 εργάσιμων ημερών.

 

Copyright © Pappas. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES